top of page
Προμηθευτές

IBM

H DataBlue απαριθμεί 25 χρόνια συνεργασίας με την ΙΒΜ σαν Διανομέας Προστιθέμενης Αξίας. Σε αυτόν τον ρόλο έχει αναδείξει ένα μεγάλο αριθμό από τις σημαντικότερες Ελληνικές εταιρείες Πληροφορικής σαν μεταπωλητές του λογισμικού της ΙΒΜ. Στις εταιρείες αυτές η DataBlue παρείχε και συνεχίζει να παράσχει τεχνολογική βοήθεια στις επιλεγμένες από αυτές τεχνολογίες μέχρι την πλήρη ενσωμάτωσή τους στο οπλοστάσιο και στα προϊόντα των εταιρειών. Επιπλέον, παρέχει εμπορική βοήθεια, ώστε να κατανοήσουν πλήρως το εμπορικό μοντέλο της ΙΒΜ και να το εκμεταλλευτούν στο έπακρο, για μεγιστοποίηση των κερδών τους. 

 

Παράλληλα, η DataBlue, λόγω της αναπτυχθείσας τεχνογνωσίας σε τομείς του λογισμικού της ΙΒΜ έχει συμμετάσχει σε πολύπλοκα έργα όχι μόνο των συνεργατών της και κάτω από την αιγίδα τους, αλλά και σε έργα της ΙΒΜ. Στα έργα αυτά η DataBlue έχει παράσχει υπηρεσίες ανάπτυξης, συμβουλευτικές υπηρεσίες σε τομείς αιχμής της τεχνολογίας, καθώς και εκπαίδευση.

CISCO

Η DataBlue, εταιρεία διανομής Enterprise Software και τεχνολογικό κέντρο παροχής υψηλού επιπέδου τεχνικών υπηρεσιών λογισμικού, διανέμει το λογισμικό της AppDynamics στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα για την παροχή υπηρεσιών μέτρησης απόδοσης εταιρικών εφαρμογών.

Η εταιρεία AppDynamics είναι η κορυφαία εταιρεία στον κόσμο, σύμφωνα με την Gartner Group, στον χώρο της Μέτρησης της Απόδοσης πολύπλοκων διαδικτυακών εφαρμογών (Application Performance Monitoring , APM). Αναπτυσσόμενή με ταχύτατους ρυθμούς, έχει κυριαρχήσει στην παγκόσμια αγορά λόγω του μοντέρνου σχεδιασμού των προϊόντων της τα οποία παρέχουν μοναδικά τεχνολογικά προτερήματα όπως:

• Ελάχιστο overhead στο υπό μέτρηση σύστημα

• Προσαρμοστικότητα στις συχνές αλλαγές της τοπολογίας των συστημάτων

• Σύνδεση της απόδοσης των εφαρμογών με το επιχειρηματικό κόστος της λειτουργίας τους

• On Site, Cloud ή μικτό μοντέλο λειτουργίας

• Μεγάλη γκάμα των υπό παρακολούθηση τεχνολογιών (J2EE, .net. Php και πολλές άλλες)

• Αυτόματη επιδιόρθωση προβλημάτων

Η DataBlue έχει εστιάσει τα τελευταία χρόνια την ειδίκευσή της στον χώρο της βελτιστοποίησης των διαδικτυακών εφαρμογών, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίας Stress Test και παρακολούθησης και επίλυσης προβλημάτων απόδοσης στους μεγαλύτερους ελληνικούς οργανισμούς, ιδίως στον χρηματοοικονομικό τομέα.

Τα προϊόντα της AppDynamics συμπληρώνουν και αναβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους πελάτες της, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο ανακάλυψης των προβλημάτων απόδοσης και μειώνοντας σημαντικά το κόστος των απαιτούμενων υποδομών Hardware αλλά και το κόστος υποστήριξης των εφαρμογών.

Για περισσότερες πληροφορίες www.appdynamics.com

VARICENT

Η Varicent είναι ένας κορυφαίος προμηθευτής λειτουργικών και αναλυτικών εργαλείων προμηθειών με δυνατότητες SaaS. Τα εργαλεία της αυτοματοποιούν τη δημιουργία, τον υπολογισμό, την ανάλυση, τεκμηρίωση και διανομή προμηθειών στις πωλήσεις. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 στο Τορόντο, δημιουργώντας ένα λογισμικό μέτρησης των επιδόσεων πωλήσεων (Sales Performance Management) που μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιονδήποτε κλάδο ή μοντέλο μεταβλητής αποζημίωσης και να εξυπηρετήσει μια ποικιλία μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων.

CRISTIE

Η Cristie Software ιδρύθηκε το 2008 και είναι πλέον ένας από τους κορυφαίους παρόχους λογισμικού που ειδικεύονται σε λύσεις για την disasterrecovery και business continuity και ειδικότερα στην ανάκτηση και μεταφερσιμότητα των μηχανών. Η εταιρεία προσφέρει ευέλικτες λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αποθήκευσης και μετακίνησης φυσικών μηχανών μεταξύ άλλων εικονικών, φυσικών ή cloud περιβάλλοντων ή όπου χρειάζονται ανάκτηση. Το λογισμικό της Cristie επιτρέπει να λαμβάνεται ένα τρέχον μηχάνημα σε πραγματικό χρόνο και να δημιουργούνται ακριβή αντίγραφα, συμπεριλαμβανομένων λειτουργικών συστημάτων, εφαρμογών, δεδομένων και ρυθμίσεων.

acoustic_logo_new.png

ACOUSTIC

Η Acoustic αποτελεί το μεγαλύτερο ανεξάρτητο marketing cloud, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις στην πιο συναρπαστική και ανοιχτή πλατφόρμα μάρκετινγκ της βιομηχανίας. Η εταιρεία δημιουργήθηκε από την απόκτηση του λογισμικού marketing και commerce της IBM από την Centerbridge Partners. Η Acoustic εστιάζει απόλυτα στην απελευθέρωση της δύναμης του μάρκετινγκ, δίνοντάς τη δυνατότητα στους marketers να κάνουν με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά τους. Με επικεφαλής μια έμπειρη ομάδα, συμπεριλαμβανομένων πρώην στελεχών της IBM, η Acoustic εισέρχεται στον κλάδο με υψηλή θέση στην αγορά, σημαντικό portfolio πελατών και μια αποδεδειγμένη τεχνολογική πλατφόρμα.

guideline_based_vectors-square.png?itok=

HCL

Η HCL Technologies είναι μια παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας που βοηθά τις επιχειρήσεις να επαναπροσδιορίσουν την επιχειρηματικότητά τους στην ψηφιακή εποχή. Τα τεχνολογικά προϊόντα και οι υπηρεσίες τους βασίζονται σε τέσσερις δεκαετίες καινοτομίας, με μια παγκοσμίου φήμης φιλοσοφία διαχείρισης, μια ισχυρή κουλτούρα καινοτομίας και ανάληψης κινδύνων, και αδιάκοπη εστίαση στις σχέσεις των πελατών. Με ένα παγκόσμιο δίκτυο έρευνας και ανάπτυξης και εργαστήρια καινοτομίας σε 49 χώρες, η HCL εξυπηρετεί κορυφαίες επιχειρήσεις σε όλους τους σημαντικούς κλάδους.

bottom of page