top of page

easymed

Η πιο αξιόπιστη εφαρμογή Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης

Doctor on a Computer

easymed

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ

Το easymed είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή και απαραίτητο βοήθημα για εσάς που χρησιμοποιείτε τις ιστοσελίδες της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης (e-syntagografisi) και του Ηλεκτρονικού ΔΑΠΥ (e-ΔΑΠΥ). 

Ο εκσυγχρονισμός των υποδομών και η μηχανογράφηση της συνταγογράφησης τα τελευταία έτη απαιτεί από εσάς να αφιερώνετε καθημερινά πολύτιμο χρόνο στη χρήση των παραπάνω εφαρμογών. Η επανάληψη των κινήσεων που κάνετε μέσα από τα ηλεκτρονικά συστήματα καθώς και η έλλειψη διασύνδεσης μεταξύ τους οδήγησαν στο σχεδιασμό μιας εφαρμογής που λειτουργεί ως «γέφυρα» και αυτοματοποιεί τις επαναλαμβανόμενες αυτές εργασίες. Συγκεκριμένα, σας παρέχει αυτοματοποιημένες διεργασίες.

_edited.png

Χαρακτηριστικά εφαρμογής

  • Βασικά Χαρακτηριστικά (πατήστε εδώ)
    Συνολική οργάνωση καρτέλας ασθενή με προβολή σε καρτέλες και συγκεντρωμένες επισκέψεις/ θεραπείες/ παραπεμπτικά/ αρχεία/ σημειώσεις ώστε με μια ματιά να έχετε πλήρη εικόνα του ιστορικού. Διαχείριση αρχείων ασθενή και χρήσιμες ψηφιακές φόρμες για εργαστηριακές εξετάσεις και λήψη ιστορικού Αναζήτηση ασθενή με πληκτρολόγηση τμήματος του ΑΜΚΑ, ονοματεπώνυμου (ελληνικά ή λατινικά) και τηλεφώνου. Πρόσφατες, συχνές και αγαπημένες διαγνώσεις/ θεραπείες/ εξετάσεις Αναζήτηση, αυτόματο άνοιγμα επίσκεψης και επανάληψη συνταγής/ παραπεμπτικού του ίδιου ή άλλου ιατρού και επανάληψη συνταγής με πρωτόκολλο ακόμα και αν το βήμα έχει λήξει ή υπάρχουν αλλαγές στις δραστικές ουσίες. Αυτόματη συμπλήρωση της γραμμής φαρμάκου στη συνταγή, του σχολίου συνταγής και αιτιολογίας παραπεμπτικού βάσει διαγνώσεων. Έκδοση ηλεκτρονικών αποδείξεων για το ιατρείο/ιατρεία σας, με άνοιγμα προεπισκόπησης και συγκεντρωτική αναφορά/ εξαγωγή excel ανά μήνα και αποστολή παραστατικών ΑΠΥ στο myData. Διασύνδεση (web browser) με την εφαρμογή τιμολογίων της ΑΑΔΕ. Εύκολη εξαγωγή στατιστικών στοιχείων συνταγογράφησης.​ Κλείδωμα του προγράμματος με PIN και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας Απομακρυσμένη υποστήριξη μέσω Teamviewer/ AnyDesk. ... και πολλές άλλες ευκολίες που συνεχώς εμπλουτίζονται.
  • Διασυνδέσεις με εφαρμογές ΕΟΠΥΥ και Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης (πατήστε εδώ)
    Ασφαλής τοπικός συγχρονισμός με Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση. ​Ενσωμάτωση εφαρμογών Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης (π.χ. Αναρρωτικές Άδειες, Εμβολιασμοί, Ιατρικές Βεβαιώσεις, Μητρώα, Ατομικά Δελτία) με αυτόματη συμπλήρωση στοιχείων εισόδου. Καταχώρηση επίσκεψης σε e-ΔΑΠΥ με αυτόματο άνοιγμα της περιόδου υποβολής και συγχρονισμό και εκτύπωση Ατομικού Εντύπου ΕΟΠΥΥ. Σύνδεση με το site του ΕΚΠΥ για χορήγηση αναλωσίμων και εκτύπωση προ-συμπληρωμένης γνωμάτευσης χορήγησης αναλωσίμων με τα στοιχεία του ασθενή. Ενσωματωμένη ενημέρωση με τα νέα της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης, του ΕΟΠΥΥ, Ιατροnet, Υπ. Υγείας και ΕΟΦ.
Χαρακτηριστικά
Η εφαρμογή

Γνωρίστε την εφαρμογή μας στην πράξη 

Η νέα έκδοση του easymed 4.0 εδώ.

Το easymed δεν αντικαθιστά την Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, αλλά βελτιώνει σημαντικά τις υπάρχουσες λειτουργίες της Η/Σ καθώς και του e-ΔΑΠΥ. Παρακαλουθήστε την εφαρμογή μας στην πράξη εδώ.

Γιατί easymed;

Το easymed αποτελεί ένα εύκολο γραφικό περιβάλλον που αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης. Σκοπός του είναι να εκτελεί τις πιο συνήθεις διαδικασίες της συνταγογράφησης με την ελάχιστη απαιτούμενη παρέμβαση του ιατρού.

 

Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως ο ιατρός έχει λιγότερο έλεγχο της εργασίας του! Σε συνδυασμό με τους αυτοματισμούς έρχονται και τα παράθυρα επιβεβαίωσης και οι έλεγχοι του προγράμματος. Ο ιατρός αφού ελέγξει το αποτέλεσμα του αυτοματισμού, εγκρίνει την έκδοση της συνταγής/παραπεμπτικού/ απόδειξης και παρεμβαίνει για να κάνει τις απαραίτητες τροποποιήσεις.

Το τρίπτυχο του easymed

ΕΥΚΟΛΙΑ - ΤΑΧΥΤΗΤΑ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Τιμοκατάλογος

Τιμοκατάλογος

ΜΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα του είδους του, το easymed δεν διανέμεται σε διαφορετικές εκδόσεις και διαφορετικά χαρακτηριστικά. Η μοναδική έκδοση είναι και η πλήρης με όλο το φάσμα των αυτοματισμών και δυνατοτήτων. Έτσι, ακολουθούμε την προσέγγιση της απλότητας η οποία είναι και η αρχή που κάνει την εφαρμογή μας διαφορετική.

Περιλαμβάνονται τα myData και e.dapy.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Οι άδειες χρήσης του easymed είναι ετήσιες. Αυτό σημαίνει ότι στο τέλος του έτους ο πελάτης εφόσον επιθυμεί να ανανεώσει, θα πρέπει να καταβάλει το ποσό ανανέωσης το οποίο φυσικά είναι μικρότερο της αρχικής τιμής.

Αρχικές άδειες 
(1η εγκατάσταση)

1η ετήσια άδεια χρήσης

πάνω από 5 ετήσιες άδειες χρήσης

195€ + Φ.Π.Α.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ειδική τιμή / άδεια

Ετήσιες ανανεώσεις 
(έπειτα από το 1ο έτος)

1η ετήσια ανανέωση* άδειας χρήσης

πάνω από 5 ετήσιες ανανεώσεις* άδειες χρήσεις

90€ + Φ.Π.Α.

90€ + Φ.Π.Α. / άδεια

*Οι ανανεώσεις άδειας χρήσης προϋποθέτουν να υπάρχει τιμολόγιο αρχικής άδειας χρήσης στα ίδια στοιχεία.

Έπειτα από την απόκτηση της άδειας χρήσης, ο ιατρός μπορεί να ενεργοποιήσει το λογισμικό χρησιμοποιώντας τον μοναδικό κωδικό ξεκλειδώματος που του παρέχεται.

Για παραγγελία, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο "Αγορά" στο Μενού δεξιά της ιστοσελίδας ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά. Παρακαλούμε μετά την πληρωμή επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να προχωρήσουμε με την παραγγελία. Θα χρειαστεί να αποστείλετε με e-mail ή fax το αποδεικτικό κατάθεσης στο οποίο θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σας.  

Αγορά

Αγορά - Τρόποι Πληρωμής

Το παραδοτέο προϊόν είναι ο κωδικός άδειας του easymed. Το ίδιο το προϊόν μπορείτε να το κατεβάζετε από την ιστοσελίδα μας.
O προτιμώμενος τρόπος παράδοσης είναι μέσω e-mail. Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι δυνατόν, το υλικό (κωδικός ξεκλειδώματος) παραδίδεται μέσω courier ή μέσω ταχυδρομείου σε διεύθυνση που θα υποδείξει ο πελάτης. Το κόστος αποστολής σε αυτή την περίπτωση βαρύνει τον πελάτη.
Με την ολοκλήρωση κάθε παραγγελίας εκδίδεται το σχετικό παραστατικό, το οποίο αποστέλλεται μέσω e-mail καθώς η DataBlue τηρεί ηλεκτρονική τιμολόγηση. Η αποστολή του παραδοτέου (κωδικός ξεκλειδώματος) γίνεται αφού προηγηθεί η εξόφληση μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της DataBlue.


ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
 

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τον παρακάτω λογαριασμό για την κατάθεσή σας:

DATABLUE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΛΕΥΘ. 242

17675 ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ALPHA BANK: 

IBAN: GR24 0140 1180 1180 0232 0000 526

BIC: CRBAGRAAXX

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Για πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, επικοινωνήστε με τη γραμματεία για να σας αποσταλεί το σχετικό link.

Κατεβάστε την εφαρμογή

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ ΚΑΙ DEMO ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Πριν αποφασίσετε αν σας καλύπτει το easymed, σας καλούμε να το δοκιμάσετε για 14 ημέρες χωρίς καμία υποχρέωση και με πλήρη λειτουργικότητα!
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας παρέχουμε τις οδηγίες για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής για windows και να σας αποστείλουμε τον ειδικό κωδικό ξεκλειδώματος.

Χωρίς αυτό το τελευταίο βήμα της ενεργοποίησης η εφαρμογή θα εγκατασταθεί κανονικά στον υπολογιστή σας αλλά δεν θα είναι λειτουργική. Με τη χρήση του κωδικού ξεκλειδώματος θα μπορέσετε να δοκιμάσετε όλες τις λειτουργίες του easymed. Εάν αποφασίσετε ότι θέλετε να αποκτήσετε την ετήσια άδεια χρήσης τότε το μόνο που θα έχετε να κάνετε θα είναι να χρησιμοποιήσετε το νέο κωδικό ξεκλειδώματος. Τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν και θα συνεχίσετε να εργάζεσθε αμέσως.

easymed & GDPR

Για να μάθετε περισσότερα, κάνετε κλικ στο εικονίδιο:

bottom of page