top of page
Αναζήτηση

IBM Cloud Pak European Partner Summit @ Hamburg, Germany

Η Datablue συμμετείχε σε αυτό το πολύ σημαντικό event επενδύοντας σε δεξιότητες Open Source (πώς χρησιμοποιούμε το OpenShift)



Common services και Cloud Native μιας και τα IBM Cloud Paks εκφράζουν τη θεμελιώδη μετατόπιση στον τρόπο με τον οποίο η IBM κατασκευάζει, πακετάρει και φέρνει στην αγορά τις δυνατότητες του λογισμικού της. Ο σκοπός των IBM Cloud Paks είναι να επιταχύνουν τις μετακινήσεις πελατών σε Cloud και AI.


Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης διερευνήσαμε διάφορες περιπτώσεις πελατών, παρακολουθήσαμε σημαντικές μελέτες και είδαμε τους λόγους για τους οποίους η IBM έκανε συγκεκριμένες επιλογές τεχνολογίας.


Επίσης είδαμε πώς οι πελάτες μπορούν να λειτουργούν στο Open Hybrid Multicloud και πώς μπορούν να οδηγηθούν σε αρχιτεκτονικές και τεχνολογικές επιλογές που θα τους βοηθήσουν να οδηγήσουν την ταχεία καινοτομία, με ασφάλεια και σε κλίμακα.


Τέλος, έγιναν επιδείξεις βασικών δυνατοτήτων και αρκετές συνεδρίες που καθοδηγήθηκαν από εκείνους εντός της IBM που είναι υπεύθυνοι για τις αρχιτεκτονικές επιλογές των Cloud Paks.


bottom of page